Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Woof wear

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Gel Fusion pisk

Mål: 60 cm
Woof Wear kalder Gel Fusion piskens håndtag for "the grippiest of all" - håndtaget er nemlig lavet i en fast gel, der giver et virkelig godt greb uden at piske glider ud af hånden.
Gel Fusion pisken fås alle Colour Fusion farverne og kan derfor matche de fleste outfits. Piske er fremstillet i halvgennemsigtigt TPR i kombination med glasfiber samt ende i ægte læder, som giver den er usammenlignelig holdbarhed.
159 DKK

Vortex pisk

Woof Wears Vortex pisk består af fleksibel glasfiber indhyldet i en spiral af metalfibre, der giver et flot og elegant udtryk. Håndtaget er "squishy" gel, der giver et super godt og behageligt greb og forhindrer pisken i at glide ud af hånden. Vortex ridepisken er fuldendt med en endeflap ikke ægte læder.
Længde: 60 cm
169 DKK

Woof Wear, Original Riding Tights

Woof Wear ridetights med fuldgrip er designet til sadlen med fokus på performance og en god pasform. Ridetightsene er højtaljede, hvilket giver et godt fit mens de flotte linjer og syninger fremhæver en feminin silhuet. Materialet er 4-vejs stretch som følger kroppen og bevægelserne, så du kan koncentrere dig om at ride. Komforten er super, og materialet er åndbart. Høj kvalitet på silikone grippen, hvilket giver dig godt greb i sadlen og hjælper dig til at opretholde et stabilt sæde. Rytterne elsker de flatterende linjer i Original Riding Tights, og det at tightsene har store mobillommer på lårene.
Bemærk at billede 1 er afbilledet med knægrip, men denne model er med fullgrip
699 DKK

Sorter efter:

Ryd alle