Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Sommer/insekt dækkener

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

IceTack eksemdækken

IceTack eksemdækken med fast hals, justerbar maveklap, og en bred haleklap. Beskytter mod mitter og myg. Meget velegnet til heste med sommereksem.
Eksemdækkenet har en lukning mellem forbenene for at fastgøre maveklappen, samt elastiske justerbare benstropper. Desuden er eksemdækkenet lavet i åndbart stof, som samtidig er elastisk, så det kan sidde tæt ind til kroppen og beskytte mest muligt.
Materiale: 100 % Polyester
729 DKK

IceTack Fluemaske

Fluemaske til eksemdækken i let elastisk stof og med fin pasform. Det store fintmaskede net for øjnene samt den lange hals sikrer effektivt mod insekter.
Fluemasken passer sammen med IceTack eksemdækken
379 DKK

Insektdækken

Insektdækken med zebra mønster som gør det svært for insekter at fokusere og holder dem på afstand.
Dækkenet har fast hals, bred maveplade, benstropper og haleklap.
Dækkenet er udført i et let mesh der tørrer hurtigt.
399 DKK

Netdækken Deluxe

Multifunktionelt netdækken med Welltex®-teknologi.
Det ultimative netdækken, med mange smarte funktioner, der gør det muligt at bruge det hele året rundt. Om sommeren er det luftige materiale med til at holde hesten kølig, samt at beskytte mod irriterende fluer og insekter. I koldere årstider passer dækkenet perfekt som et ekstra lag under andre dækkener. Også optimal som transportdækken eller som sveddækken efter træning. Ved halsen er der praktiske flade spænder på indersiden til at fastgøre det separate halsstykke.
Luksusversionen af ??vores net-dækken har en kontureret ryglinje og en ny, veldesignet anatomisk pasform med skjulte læg over skulderen. Et tætvævet stof ved brystet mindsker risikoen for gnav og pels. Et blødt fleecefor i nakken giver ekstra komfort og undgår gnav på manken. Dækkenet fastgøres med dobbelt sløjfespænder og krydsgjorde under maven. D-ringe til halerem.
Indersiden af ??dækkenet har Welltex® teknologi til at stimulere blodcirkulationen og hjælpe hesten med at holde en optimal kropstemperatur. Øget blodgennemstrømning kan give mere fleksible og mobile muskler og led, hvilket gør tæppet til et fremragende valg før og efter træning eller konkurrence for optimal opvarmning og restitution.
Halsstykket er et godt supplement, især i koldere temperaturer og til heste med nakkestivhed.
1.799 DKK