Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

SD A million dreams, klokker

Leverandør: SD Design
SKU: O-440
Flotte klokker fra SD Design.
Der findes både gamacher samt underlag som passer til.
Sælges i sæt med 2 stk.
299 DKK
Tilgængelighed: Ikke på lager
*
*
+ -
Kunder der har købt denne vare købte også

SD A million dream underlag

A Millions Dreams underlag er fremstilet i et helt nyt satin look stof. Det har den mest fantastiske overflade.
Designet er holdt helt enkelt og elegant, da stoffet er så smukt at det taler for sig selv. Designet er afsluttet så elegant med 2 pipings og SD Design logo i sølv.
Som altid når du vælger et SD underlag til din hest, får du meget mere end "blot et smukt underlag". Undersiden er lavet i det unikke High IC Cool comfort stof, som er hurtigttørrende og leder sved/fugt/varme væk fra hesten. Selve formen er anatomisk og lavet med god plads til manken, så din hest kan bevæge sig frit og yde sit absolut bedste i træningen.
Materiale: 100% polyester.

Vaskeanvisning: Vaskes ved max 30 grader eller håndvask. Skal vaskes separat og uden centrifugering. Stræk underlaget godt efter vask inden det hænges til tørre. Vask med indersiden ud, gerne i vaskepose.
599 DKK

SD A million dream, Dressur gamacher

Denne COOL-TECH gamache er specielt udviklet for at modvirke overophedning og den beskytter led og sener.
Gamachen er konstrueret med ventilationshuller, der sikrer ekstra luft og får fugt til at passere uhindret. Der er valgt Comfort Dry Lining som former sig efter hesten og samtidig virker blød og trykfordelende. Vi har som altid tilføjet et touch af glitter til de tekniske kvalitets materialer, som alle vores produkter er lavet i.
Smukt kantbånd i Glitter stof giver det sidste touch til denne fantastiske gamache! Med den simple velcrolukning gør det gamachen yderst brugervenlig og vi har med materialevalget kunstlæder sikret, at gamachen giver ekstra beskyttelse mod slag og den er til og med også ekstra slidstærk.

Vask: Gamacherne må gerne maskinvaskes, men ved max. 30 grader og vi vil råde dig til at anvende en vaskepose for at undgå slid.
Kommer i en pakke med 4 stk. 2 stk. til forben og 2 stk til bagben; som er lidt højere.
799 DKK