Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Plejeprodukter

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Absorbine Ultrashield® Green 946 ml

UltraShield Green er en naturlig spray, som med en duft af friske urter giver komfort til heste i sommermånederne, hvor der er mange insekter.

Samtidig hører den ind under det stærke Ultrashield brand, som allerede er rigtig velkendt på det danske marked.

Ultrashield GREEN er en sommer komfort spray til heste helt uden kemikalier. Den består af en effektiv og behagelig sammensætning af olier, f. ex Citronella, Timian olie, Kløver olie, Rosmarin olie, Geraniol m.fl. Sammensætningen giver en behagelig og effektiv duft.

Med Ultrashield Green kan du give nogle timers komfort til både føl, følhopper og alle andre heste.

Indhold 946ml
299 DKK

Absorbine, Supershine hoof polish

Absorbine Hoof Polish giver hestehove en spejlblank finish. Den hurtigtørrende formel forhindrer snavs og støv i at sætte sig fast på den skinnende overflade, og den forsvinder naturligt efter en uge.
189 DKK

After clip, Nathalie

AFHJÆLPER HUDIRRITATIONER

Nathalie After Clip er det produkt til klippede heste, som mange har manglet i årevis.
After Clip plejer den ubeskyttede hud og nye sarte pels og er dermed en vigtig del af den daglige pleje af klippede heste.
Afhjælper hudirritationer, styrker hudbarrieren og tilfører fugt og vigtige næringsstoffer. Pelsen bliver blank, hårstråene elastiske og modstandsdygtige overfor slid.

After Clip sprayes på den klippede hests krop dagligt. Lad det virke 10-15 min. før dækkenet lægges på.
119 DKK

After Work Wellness, Nathalie Horsecare

Shampoo, der ikke skal skylles ud.
Afvask hestens krop og ben efter træning med shampooen.
Renser og plejer hestens pels. Efterlader den blød og ren.
Bruges til både store og små heste
Pelsen tørrer hurtigt og After Work Wellness giver en kølende effekt, der giver følelsen af friskhed og velvære
129 DKK

All Yellow shampoo

Nathalie All Yellow Shampoo til vask af gyldne heste. Fremhæver den gyldne farve i pelsen og giver et smukt, glansfuldt skær. Gode vaskeegenskaber kombineret med fugt og pleje til pelsen.

Hæld lidt shampoo i en spand med vand. Blandingsforhold 1:10. Brug opløsningen til at gøre hestens pels våd – vask herefter som du plejer. Fedt og snavs opløses, du sparer både vand og tid.
109 DKK

Aloe Vera Gel, Nathalie Horsecare

Gelen, der er plejende og genopbyggende.
Aloe Vera virker samtidig kølende på irriteret og følsom hud.
Brug den ved solskoldninger, insektbid, småsår og rifter.
Gelen er 94% økologisk. Aloe Vera plantens saft er kendt verden over for sin unikke og helende egenskaber.
En effektiv gel, der kan bruges til mange ting.
129 DKK

Antistatic spray

Nathalie Antistatic Spray med vitamin Pro B5 og Aloe Vera. Et smart og godt tænkt produkt, der forhindrer statisk elektricitet/stød når dækkenet tages af hesten. Sammensætningen af fugtighedsbevarende og plejende ingredienser efterlader pelsen blød og smuk.
Antistatic Spray sprayes på hestens krop. Lad det virke 5-10 min. før dækkenet lægges på. Kan med fordel sprayes på indersiden af dækkenet, hvis hesten er nervøs for spray. Virkningen er på samme effektive niveau.
139 DKK

Conditioner, Leather Therapy

Blødgør og genskaber farven i læderet.
Øger holdbarheden på læder ved at trænge i dybden. Ved jævnlig brug kan mug modvirkes i læderet.

Kan anvendes på både læder og syntetisk udstyr, ridestøvler, arbejdsstøvler og diverse lædertøj – bør dog ikke anvendes på ruskind og nubuck.
Restorer & Conditioner kan med fordel anvendes efter brug af Leather Therapy Wash.
149 DKK

Digby conditioner

Nathalie Digby Conditioner, nok markedets bedste og mest gennemtænkte balsam til heste. Med svanemærket på etiketten, er sundhed og miljø, kombineret med den absolut bedste virkning fra plejende og blødgørende ingredienser. Økologisk kokosolie og aloe vera, beskytter man og hale og gør den let at rede ud. Parfumefri og uden silikone. Giver hvert hårstrå fugt og pleje og modvirker filtre og knuder.
Brug Digby Conditioner som kur i hestens man og hale. Lad sidde i 5 min. og skyl med vand.
79 DKK

Effax Boot Cleaner + Shine

Effac Boot-Cleaner + Shine.
Udviklet til at give særlig pleje til ridestøvler og sømme. Fjerner sej snavs som ridebaneunderlag og hestesved og efterlader en fin glans. Velegnet til alle typer glat læder.
89 DKK

Effax Bootcleaner + shine 250 ml

Effax Bootcleaner + shine er et 2-i-1 produkt, som renser og plejer dine støvler.
Fjerner genstridigt snavs som hestesved, samt smuds og snavs fra stald og ridebanen, blot ved få spøjt, fordelt på støvlen.
Effax Bootcleaner + Shine er udviklet til at give særlig pleje til dine ridestøvler og sømmene i ridestøvlerne. Den unikke formel får støvlerne til at skinne og gør dem samtidig smudsafvisende.
89 DKK

Effax Gamache mirakel

Effax Boot Miracle renser plast, lak, syntetisk læder og gummiflader.
Fjerner stædigt snavs og har en langvarig smudsafvisende effekt.
Har en plejende effekt og bringer gradvist farven tilbage. Kan med fordel bruges på nye gamacher og lakstøvler for at gøre dem smudsafvisende.
Anvendelse: Fjern først alt snavs og skidt. Spray derefter produktet på og gnid det ind med en klud.
119 DKK

Effax Glycerin lædersæbe

Effax glycerinsæbe renser alle typer af blødt læder. Selv fast snavs og tørret sved fjernes effektivt.
79 DKK

Effax Læder Speedy shine

Effax Speedy Leather Shine giver glans- nemt og hurtigt.
Svampen indeholder en nærende olie og det smarte etui gør den nem at have med. Udstyret ser ud som var det lige pudset. Perfekt til dagligt brug.
45 DKK

Effax Leather Balm + Grip teknologi

Effax Leather Balm + Grip Technology kombinerer den mest værdifulde læderpleje af det klassiske Effax produkt med en innovativ anti-slip effekt.
Indholdsstofferne er af høj kvalitet, såsom bivoks, avokadoolie og lanolin, der nærer og plejer læderet. Bivoks har en fugtafvisende virkning og efterlader læderet blankt.
Den nyudviklede Grip-Technology sikrer et mere stabilt sæde i sadlen uden at virke klæbrig og efterlader ingen rester på læderudstyret og bukser. Dette produkt betyder et sikkert sæde for både begynder og professionel rytter
Anvendelse: Påføres tyndt og ensartet på det tørre læder på f.eks. sæde, sadelklap, tøjler og rem.
109 DKK

Effax Leather care case

Effax Leather Care læderpleje sæt indeholder de perfekte produkter til pleje af dit rideudstyr. Kommer i en praktisk kuffert som er nem at have med.
Indeholder produkter til læderrens, beskyttelse og shine. Børste og svamp
249 DKK

Effax Speedy leather shine

Effax Speedy Leather Shine giver glans- nemt og hurtigt.
Svampen indeholder en nærende olie og det smarte etui gør den nem at have med.
Udstyret ser ud som var det lige pudset. Perfekt til dagligt brug.
45 DKK

Effol cooling gel, spray

Effol Med Cooling-Gelspray er perfekt at bruge efter træning og dens kølende effekt støtter hestens regeneration efter anstrengelse eller belastning.
Gelsprayen er lavet af en speciel innovativ opskrift, hvilket gør, at man kan sprøjte gelen på hesten, hvorefter den klæber fast og ikke flyder ud.
Rigtig god at benytte på feks ben eller andre steder, hvor der er behov for punktvis køling.
Kan med fordel også bruges på insektbid for at lindre.

500 ml
Dopingfri
159 DKK

Effol Cooling-Wash

Effol Med Cooling-Wash fungerer både som shampoo og kølende behandling i en
. Især efter træning om sommeren vil et bad med cooling-wash være godt for din hest, så den får lidt hjælp til at få sænket kropstemperaturen igen. Men alle heste vil nyde et forfriskende bad med denne kølende shampoo.
Den langvarige og intensive kølingseffekt hjælper hesten med at regenerere efter ridning eller belastning, og på grund af den komplekse sammensætning renser den også hestens pels på en nænsom måde og efterlader den silkeblød og skinnende.
145 DKK

Effol Dragon's Blood - Flydende plaster.

Effol Dragon´s Blood Film-plaster er effektiv sårbeskyttelse i form af en hygiejnisk overfladefilm. Den åndbare hygiejniske film beskytter sår mod urenheder fra omgivelserne. Uden alkohol, så det svider ikke ved påføring.
Huden regenererer indefra og ud og nye celler kan dannes uden yderligere forstyrrelser. Kan også anvendes på våde sår.
Dopingfri.
Anvendelse: Rens såret før sprayen påføres. Fugt overflade og sårrand helt igennem. Påfør 1-2 gange dagligt over en periode på op til en uge.
129 DKK

Effol hair root liquid Regrowth-serum

Effol Regrowth-Serum Liquid fremmer hårvækst på haleroden og i mankammen.
Birkebark ekstrakter regenererer hårstrukturen, styrker hårrødderne og fremmer sund hårvækst. Har en beroligende effekt og reducerer skældannelse. Ideelt til brug ved slitage af pelsen. Dopingfri.
Anvendelse: Rystes grundigt før brug. Behandl de angrebne områder af pelsen direkte med Effol Regrowth-Serum og masser kortvarigt. Behandling kan foretages dagligt. Bør ikke udsættes for varme og frost.
149 DKK

Effol hovfedt sort

Effol Hoof-Ointment hovsalve for sund hovvækst og med desinficerende virkning. Et produkt der bruges året rundt til daglig basispleje.
Effol hovsalve vedligeholder elasticiteten og modstandsdygtigheden i hovene. Laurbærolie fremmer væksten af hovens hornvæg. Kombinationen af ??laurbær og thymol hjælper effektivt med at beskytte mod hovsygdomme. Vaseline danner en vandafvisende og smudsafvisende film, der beskytter hoven mod påvirkninger udefra.
79 DKK

Effol Mouth butter, Banan

Effol Mouth Butter giver en bedre føling og øger hestens accept af biddet. Biddet føles mere komfortabelt for hesten, hvilket øger kvaliteten af ridningen.
Beskytter den sensitive mund, ved at lægge sig som ”et ekstra lag skind.”
Plejer ømhed. Rigtig god til ungheste.
110 DKK

Effol Mouth butter, Mango

Mouth Butter fremmer hestens lyst til at acceptere biddet, giver hesten en god oplevelse, og kan derfor med fordel anvendes ved til vending af biddet.
Mouth Butter er også super godt til hesten med følsom hud i mundvigene, da den går ind og smøre og sikre at det glider problemfrit i hestens mund.
110 DKK

Effol Skin repair

Hudcreme med antiseptisk effekt for mennesker og dyr.
Æteriske olier forhindrer betændelse, og virker blødgørende.
Omhyggeligt udvalgte vitaminer som Panthenol hjælper på sårheling. Zinkoxide beskytter mod fugtighed.
Virker forebyggende af muk på hesten.
Effol Skin Repair er egnet til tør hud, som hænder, albue og læber. Kan også bruges til ømme og tørre fødder.
149 DKK

Effol Superstar Shine +Lavender duft

Effol SuperStar Shine Limited Edition med skøn duft af lavendel.
Giver en skinnende og naturlig blød pels. Kan bruges til alle farver og på hele hesten. Giver pelsen en smuk glans uden at den føles kunstig. Gør det nemt at filtre hår ud i halen og manen, såvel som at fjerne spåner og strå uden nogen særlige anstrengelser.
Man og hale vil få mere elasticitet og volumen. Striglingen bliver lettere og effekten varer i flere dage.
Kan med fordel anvendes før klipning, så klingen ikke skal slibes så tit.
Dermatologisk testet ved huden og klassificeret som "meget god".
69 DKK

Final Touch, Nathalie Horsecare

Final Touch er en spray med perlemor, giver prikken over i’et.

Giver hestens pels, man og hale en helt fantastisk glans og flot look.

Instruktion: Bruges lige før fremvisning. Omrystes før brug og sprayes direkte på hesten i en afstand af 20-30 cm.
Lad det derefter tørre.
Vær opmærksom på de to sprayindstillinger på flasken.
154 DKK

Flettevand Strong Hold Plait, Nathalie Horsecare

Flettevand med plejende Provitamin B5.
Den bedste flettevand, der giver en flot og fast fletning af manen.
Er med til at hårene ikke glider imellem fingrene og fjerner støv fra manen.

Effektivt hjælpemiddel til at flette – også om vinteren, hvor manen måske ikke er nyvasket hver gang.
99 DKK

Fluenet til næsen

Næsenet lavet af blødt mesh, for at beskytte hesten mod fluer og pollen. Kan fastgøres med velcro.
Produkt Specifikationer: - Forformet næsenet, lavet af fint mesh
- Beskytter næsen mod fluer og pollen
- Kan fastgøres til grime eller trens ved hjælp af velcro.
89 DKK

Fluespray, Ultrashield Fly Repellent, Absorbine

Denne effektive fluespray.
Den bliver kaldt “den sorte”.
God virkning mod fluer, myg, klæge, mitter, hestebremser, flåter, lopper mm.
Vejrbestandig, dvs. beskytter i op mod 17 dage! Udviklet til at virke i al slags vejr.
Anvendes udendørs på alle heste og ponyer. Godkendt og testet af Miljøstyrelsen.
Sprayen indeholder solbeskyttelse og pelspleje – inkl. aloe vera og lanolin. Udviklet til at virke under de mest udfordrende forhold De aktive stoffer er Pyrethrin og Permethrin Indhold: 946 ml

Den nye flaske kan også spray selvom den vender på hovedet. Dette er perfekt til under maven.
429 DKK