Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Pandebånd

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Alganto pandebånd

Alganto pandebåndet er et utrolig unikt design og det har en stor plads i vores ceo/founders hjerte.
Dette pandebånd er et af de første pandebånd designs hun håndlavede for snart 15 år siden og at se det i vores pandebånds kollektion nu er virkelig fantastisk.
Så disse mønstre er virkelig unikke for SD og har en helt speciel plads i hendes hjerte. Pandebåndet er håndlavet med de eksklusive Stellux Crystaller fra Østrig.
Pandebåndet kommer i en SD æske, så du altid har et sted at opbevare det.
Vi har vedlagt en gratis pudseklud da det er vigtigt for os, at du altid kan pudse dit pandebånd så det fremstår som nyt?
499 DKK

Pandebånd

Elegant pandebånd bestående af en kæde med rhinsten.
I en flot buet form.
239 DKK

Pandebånd m messing klinker

Denne vare kan ikke byttes. Kvalitets pandebånd med store flotte messing klinker.
299 DKK 669 DKK

Pandebånd med V form

Flot pandebånd med V-form.
Pony: 37 cm Cob 40 cm Full 42 cm
220 DKK

SD Be tempted pandebånd

Flot og elegant pandebånd fra SD Design med store flotte 10 mm Rivoli krystaller i et mix af rosa og klare krystaller.

Pandebåndet bliver leveret i en flot æske inkluderet en speciel pudseklud til krystallerne så de kan blive ved og ved med at skinne.
349 DKK

SD L unique pandebånd

Dette pandebånd er bare så smukt og elegant! Med de skønneste 10mm Rivoli krystaller i et mix af navy og klar krystal. Pandebåndet leveres i en elegant SD æske der inkluderer en speciel pudseklud der er ideel til at polere krystallerne op, så de bliver ved med at skinne og glitre.
349 DKK

SD Mystery Pandebånd. Sort

Mystery pandebåndet er så smukt med en række store Rivoli Crystaller. br> Med et mix af Austraian STELLUX™ crystaller får du et pandebånd med et unikt glimt og en star-like brilliance.

SD pandebånds æske medfølger og du får også en gratis SD pudseklud, så du altid kan pudse crystallerne i dit SD Pandebånd op så de glimtre som nye.
499 DKK

SD Navarone Pandebånd sort

Navarone pandebåndet i sort læder er lavet med et mix af flat back og rivet Crystaller som giver de smukkeste glimt! Selve formen af pandebåndet, har vi selv designet for at den ligger perfekt og buer flot ned i panden på hesten.

Smuk pandebånds æske og pudseklud medfølger. Så har du altid et godt sted at opbevare dit pandebånd, og du kan selv pudse stenene op, så de bliver som skinnende nye!
399 DKK

SD Pudse klud

Denne klud er special lavet til at pudse crystaller. Med denne kan du altid pudse dine pandebånd op, så de bliver som nye.
Du skal blot ånde let på crystallerne og pudse med kluden indtil de skinner igen.
49 DKK

SD Vivaldi pandebånd

Vivaldi pandebåndet er et utrolig unikt design fra SD-Design.
Dette pandebånd er håndlavet i læder med de eksklusive Stellux Crystaller fra Østrig. Pandebåndet er let buet og pynter smukt på hesten.
Pandebåndsæske og pudseklud medfølger. Krystallerne kan pudses op så de kommer til at glimte som nye.
499 DKK