Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Natural

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Natural Grønpiller

NATURAL GRØNPILLER er et støvfrit og fibergivende alternativ til almindeligt hø. Udover at give øget tyggetid, så bidrager grønpillerne en positiv virkning på hestens foderudnyttelse og generelle velbefindende.
NATURAL GRØNPILLER giver en god mæthedsfornemmelse og er ideel til heste, der ikke æder hø nok eller hvor næringsindholdet i det tildelte hø er svingende og der er brug for et supplement. Grønpiller kan også gives som ekstra måltid, fx til natten. Ældre heste med tandproblemer vil også have stor gavn af et opblødt, fiberrigt måltid bestående af grønpiller, til at holde fordøjelsen i orden og huldet vedlige.
NATURAL GRØNPILLER er fremstillet af fintsnittet, tørret græs, der er presset til piller.
Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler, og kan derfor gives efter behov. Næringsindholdet svarer til hø af særdeles god kvalitet. Grønpiller er rige på fibre og indeholder mindre protein end f.eks. lucernepiller. Et godt fibersupplement til hestens foderplan.
Råprotein 14% Træstof 26,6%
89 DKK

Natural Mineralsten, Biotin

Mineralstenen der er helt oplagt til heste der året rundt har behov for støtte, for at opretholde stærke og sunde hove.
99 DKK

Natural sliksten, Bronchial

Mineralblok med æteriske olier Indhold 3 kg
NATURAL Bronchial Lick er fremstillet af naturligt havsalt fra middelhavet og tilsat æteriske olier fra Eukalyptus og Mynte, der er særligt gavnlige for hestens øvre luftveje.
Opbevares tørt og køligt

ANALYTISKE BESTANDDELE: Natrium 36,9 %, calcium 1,03 %, magnesium 0,35 %, fosfor 0,27%.
SAMMENSÆTNING: Natriumchlorid, calciumcarbonat, magnesiumoxid, dicalciumphosphat, æteriske olier af mynte og eukalyptus, melasse (0,3%).
ERNÆRINGSMÆSSIGE TILSÆTNINGSSTOFFER PR. KG: 930 mg jern som jern(II)sulfatmonohydrat (3b103), 273 mg mangan som mangan II-oxid (3b502), 145 mg zink som zinkoxid (3b603), 60 mg jod som granuleret calciumjodat (overtrukket, vandfri) (3b203), 25 mg kobolt som granuleret kobolt II-carbonat (overtrukket) (3b304), 7,5 mg selen som granuleret natriumselenit (overtrukket) (3b802) 15.000 IE A-vitamin (3a672a), 2.500 IE D3-vitamin (3a671), 21.3 IE E-vitamin (3a700), sensoriske tilsætningsstoffer: naturlige aromaer.
99 DKK

Roepiller

NATURAL ROEPILLER er et let fordøjeligt foder med højt indhold af fordøjelige fibre, velegnet til alle typer heste og ponyer.
NATURAL ROEPILLER er velsmagende og tilfører hesten fordøjelige fibre.
Roepillerne skal opblødes i vand, og et måltid er dermed støvfrit og tilfører, udover let fordøjelige fibre, også en del væske. Ved opblødning i vand, bliver volumen på måltidet større, hvilket kan være en fordel for de nøjsomme heste, der ikke plejer at få ret meget i krybben.
NATURAL ROEPILLER er velegnet til præstationsheste for at opretholde en god væskebalance og understøtte udholdenhed. Da det giver en god mæthedsfornemmelse, vågne og overenergiske heste, da man kan reducere energi- og stivelsesniveauet i foderplanen.

Foderet er ikke tilsat vitaminer eller mineraler, og kan derfor gives efter behov. Det anbefales at hesten får vitaminer og mineraler ved siden af eller igennem et andet tilskudsfoder.
Roepiller skal opblødes i vand før udfodring.

Aske 6,5%
Træstof 17,1%
Saccharose 7%

Denne vare sendes ikke, men kan købes i vores butik.
99 DKK