Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Back on Track

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Airflow underlag

Airflow 3D Mesh giver en meget høj åndbarhed og lader luften cirkulere, mens fugt transporteres væk fra hestens ryg. Sadelunderlaget er designet med vores anatomiske No2 design, som giver en optimal pasform over hestens ryg med ekstra plads ved manke og rygsøjle. Den fastgøres til sadlens D-ringe i stedet for sadelstropperne, hvilket mindsker risikoen for pres på trapezius musklen.
Sadelunderlaget har en fyldning med blød polstring og et lag stød- og trykfordelende perforeret skum. Indersiden er foret med Welltex® i Power Waffle tekstil for at stimulere blodcirkulationen gennem infrarød energi. Det kan bidrage til bedre smidighed og bevægelighed i hestens rygmuskler. Det ydre lag består af ventilerende 3D Mesh for maksimal ventilation og fugttransport.
735 DKK

Back on track strømper

En super strømpe, med dejlig støtte alle de gode steder
Det har en lækker tyk frottè sål, som er super til de kolde måneder.
Går godt op om skinnebenene også. Så hvis du døjer med fx skinnebensbetændelse eller ømme ben, er disse strømer gode.
Om det er i gummistøvlerne, ridestøvler, eller de gode store støvler, så er disse strømper bare perfekte til de lange støvler.

Mariale: 88% polyester 5% polyamid 7% flastane
Sælges i 4 størrelser
S 35-37 M 38-39 L 40-42 XL 43-45
260 DKK

Move sports bh

Move Sport BH - til intens træning
Move er en sports-bh med bryder-ryg og ventilerende net-sider, lavet i et materiale med meget høj åndbarhed.
Det åbne design og det funktionelle materiale gør denne sports-bh særdeles velegnet til fysisk krævende aktiviteter og intense træningssæt. Det lette stof med Iontex®-teknologi absorberer den infrarøde energi produceret af kropsvarmen og reflekterer den tilbage i vævene - mens tøjet ånder og forbliver behageligt køligt. Effekten kan fremme blodcirkulationen i musklerne og holde dem varme og bløde.
Pasformen er skræddersyet til bevægelse; BH'en bliver på plads under træning, uanset sport.
439 DKK

Nakkevarmer

Nakkevarmeren øger cirkulation af blodet i nakken - dette hjælper på de spændte nakkemuskler, da de bliver opvarmet og afslappet. Nakkevarmeren dækker både atlas og axishvivlen. Den går længere bagud end andre produkter og udnytter Back on Track effekten optimalt på nakkehvivlerne. Den kan bruges i stalden under grimen, og under hovedtøjet. Mange heste har problemer med spændt nakke og nakkevarmeren er meget populær i bla Tyskland og blandt travtræner. Der er stropper i begge sider for maksimal tilpasning. Der er ligeledes bånd til at binde den fast i grimen eller kæberemmen.
249 DKK

Netdækken Deluxe

Multifunktionelt netdækken med Welltex®-teknologi.
Det ultimative netdækken, med mange smarte funktioner, der gør det muligt at bruge det hele året rundt. Om sommeren er det luftige materiale med til at holde hesten kølig, samt at beskytte mod irriterende fluer og insekter. I koldere årstider passer dækkenet perfekt som et ekstra lag under andre dækkener. Også optimal som transportdækken eller som sveddækken efter træning. Ved halsen er der praktiske flade spænder på indersiden til at fastgøre det separate halsstykke.
Luksusversionen af ??vores net-dækken har en kontureret ryglinje og en ny, veldesignet anatomisk pasform med skjulte læg over skulderen. Et tætvævet stof ved brystet mindsker risikoen for gnav og pels. Et blødt fleecefor i nakken giver ekstra komfort og undgår gnav på manken. Dækkenet fastgøres med dobbelt sløjfespænder og krydsgjorde under maven. D-ringe til halerem.
Indersiden af ??dækkenet har Welltex® teknologi til at stimulere blodcirkulationen og hjælpe hesten med at holde en optimal kropstemperatur. Øget blodgennemstrømning kan give mere fleksible og mobile muskler og led, hvilket gør tæppet til et fremragende valg før og efter træning eller konkurrence for optimal opvarmning og restitution.
Halsstykket er et godt supplement, især i koldere temperaturer og til heste med nakkestivhed.
1.799 DKK

Nights, underlag

Leder du efter et lækkert, funktionelt og ikke mindst smart dressursadelunderlag? Foret med vores nye, innovative Power waffel textil med den velkendte Welltex-teknologi.
Giv din hest de bedste forudsætninger for at præstere! Den naturlige, infrarøde energi kan hjælpe hestens muskulatur med at bære dig som rytter.
Mærk selv forskellen!
Sadelunderlaget er innovativt designet med et forstykke ved manken. På dette underlag er der såkaldt D-ring ved gjordestroppen. Det betyder, at du kan ændre på placeringen af gjordestropperne og flytte dem ud til den forreste kant af sadelunderlaget og derved mindske/fjerne trykket på grund af syningerne under sadelområdet. Super smart og giver fantastisk komfort for din hest.
669 DKK

Sorter efter:

Ryd alle