Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Back on Track

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Airflow underlag

Airflow 3D Mesh giver en meget høj åndbarhed og lader luften cirkulere, mens fugt transporteres væk fra hestens ryg. Sadelunderlaget er designet med vores anatomiske No2 design, som giver en optimal pasform over hestens ryg med ekstra plads ved manke og rygsøjle. Den fastgøres til sadlens D-ringe i stedet for sadelstropperne, hvilket mindsker risikoen for pres på trapezius musklen.
Sadelunderlaget har en fyldning med blød polstring og et lag stød- og trykfordelende perforeret skum. Indersiden er foret med Welltex® i Power Waffle tekstil for at stimulere blodcirkulationen gennem infrarød energi. Det kan bidrage til bedre smidighed og bevægelighed i hestens rygmuskler. Det ydre lag består af ventilerende 3D Mesh for maksimal ventilation og fugttransport.
735 DKK

Back on Track Airflow netgamacher

Gamascher med høj åndbarhed.
Gamascher med høj åndbarhed i formbart og ventilerende 3D Mesh. Gamascherne har en god stødabsorberingsevne og trykaflastning, der er med til at beskytte hestens ben. Stærke og forstærkede velcrostropper giver en individuelt tilpasset pasform. Stilfuldt design med kunstlæder over den forstærkede zone og velcrostropper.
De er foret med Welltex® teknologi for at give din hest de bedste betingelser for præstation og restitution. Teknologien kan stimulere blodgennemstrømningen og støtte sener og led ved at reflektere infrarød energi.
Modellen er designet til at passe både for- og bagben. Til bagbenene anbefaler vi at vælge en størrelse større end til forbenene.

Egenskaber Welltex® teknologi 3D Mesh Høj åndbarhed Forstærkede velcrostropper PU Læder Passer til både for- og bagben
649 DKK

Back on track pandebånd

Pandebånd fra Back On Track har en god pasform og den kendte Back On Track effekt.
Egenskaber: - Kan have god effekt på de højtsiddende nakkesmerter - Kan have lindrende effekt på spændnings hovedpine - Giver øget blodcirkulation - Dejligt på de kolde dage - Fremstillet i fleece - Keramikken sidder i indersiden af pandebåndet
149 DKK

Back on track strømper

En super strømpe, med dejlig støtte alle de gode steder
Det har en lækker tyk frottè sål, som er super til de kolde måneder.
Går godt op om skinnebenene også. Så hvis du døjer med fx skinnebensbetændelse eller ømme ben, er disse strømer gode.
Om det er i gummistøvlerne, ridestøvler, eller de gode store støvler, så er disse strømper bare perfekte til de lange støvler.

Mariale: 88% polyester 5% polyamid 7% flastane
Sælges i 4 størrelser
S 35-37 M 38-39 L 40-42 XL 43-45
260 DKK

Move sports bh

Move Sport BH - til intens træning
Move er en sports-bh med bryder-ryg og ventilerende net-sider, lavet i et materiale med meget høj åndbarhed.
Det åbne design og det funktionelle materiale gør denne sports-bh særdeles velegnet til fysisk krævende aktiviteter og intense træningssæt. Det lette stof med Iontex®-teknologi absorberer den infrarøde energi produceret af kropsvarmen og reflekterer den tilbage i vævene - mens tøjet ånder og forbliver behageligt køligt. Effekten kan fremme blodcirkulationen i musklerne og holde dem varme og bløde.
Pasformen er skræddersyet til bevægelse; BH'en bliver på plads under træning, uanset sport.
439 DKK

Nakkevarmer

Nakkevarmeren øger cirkulation af blodet i nakken - dette hjælper på de spændte nakkemuskler, da de bliver opvarmet og afslappet. Nakkevarmeren dækker både atlas og axishvivlen. Den går længere bagud end andre produkter og udnytter Back on Track effekten optimalt på nakkehvivlerne. Den kan bruges i stalden under grimen, og under hovedtøjet. Mange heste har problemer med spændt nakke og nakkevarmeren er meget populær i bla Tyskland og blandt travtræner. Der er stropper i begge sider for maksimal tilpasning. Der er ligeledes bånd til at binde den fast i grimen eller kæberemmen.
249 DKK

Sorter efter:

Ryd alle