Fri fragt i DK ved ordrer over 499,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Aveve

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Aveve All-In Soup, 20kg

All-In Soup er en lækker og 100% korn- og lucernefri mash, med meget lavt stivelsesindhold, og derfor ideel til heste der er sensitive over for dette. All-In Soup indeholder bl.a. cikorierod som på grund af et naturligt indhold af inulin, er kendt for at have præbiotiske egenskaber, og dermed en særdeles positiv effekt på bakteriefloraen i tarmen. Dette, sammen med det høje fiberindhold, sikrer de rette betingelser for en sund og velfungerende fordøjelse og dermed en optimal foderudnyttelse.
319 DKK

Aveve Calm mix, 20kg

Calm Mix er en velsmagende müsli, udviklet specielt til heste der har tendens til at se ”spøgelser”. Calm Mix er havrefri og indeholder ekstra magnesium for at tilgode se disse heste.
Derudover er Calm Mix tilsat aminosyren tryptofan som lægger en dæmper på hestens temperament ved at øge overskuddet og evnen til at holde fokus – dette afspejler sig ved en markant roligere hest.

Sælges kun i butikken.
269 DKK

Aveve Control Mix, 20kg

Control Mix er havrefri og derfor det ideelle foder til heste der ikke bør få havre, men hvor man som rytter stadig ønsker power, udholdenhed og energi i den daglige træning og til stævner.
269 DKK

Aveve Energi Mix, 20kg

AVEVE Energy Mix er udviklet til heste som gerne må have masser af power og energi, og som skal være i topform til at præstere på stævnebanerne. I Energy Mix har vi kombineret energikilderne således, at balancen mellem hurtig og langsom energi er specifikt målrettet en både udholdende og energisk hest. Indholdet af LinexPlus, som er en foderpille bestående af ekstruderet hørfrø, protein og fibre af høj kvalitet, sikrer stor udholdenhed, optimerer fordøjelsen og understøtter muskelopbygning og restitution.
269 DKK

Aveve Icelander Daily mix, 20kg

Icelander Daily Mix er udviklet specielt til islandske heste, men er også velegnet til andre nøjsommer racer. Det høje indhold af vitaminer og mineraler dækker alle hestens behov ved en meget lav dosering. Foderet er blandt andet rigt på svovl, zink, biotin og hørfrø, der effektivt virker indefra til at styrke hud og pels. Protein- og kalorieindholdet, der er lavt, gør Icelander Daily Mix særdeles velegnet til nøjsomme heste, der ikke er i hård træning og hovedsageligt fodres med godt grovfoder.
249 DKK

Aveve Optimal Cup

Optimal Cup er et koncentreret tilskudsfoder til alle typer heste, der med sit høje indhold af vitaminer og mineraler dækker hestens behov ved selv en meget lav daglig mængde. Dette betyder at Optimal Cup er ideelt til meget nøjsomme og trivelige heste.

OBS: Dette produkt bliver kun solgt i butikken.
259 DKK

Aveve Sport mix zero, 20kg

Sport Mix Zero er en velsmagende foderblanding, nøje sammensat og udviklet til sportsheste. Sport Mix Zero er blandt de få foderblandinger der har et meget lavt stivelses- og sukkerindhold og ikke indeholder korn, men stadig forsyner hesten med energi og de næringsstoffer den skal bruge til at yde på absolut topplan.
Det høje energiindhold fra gavnlige olier og fibre, tilfører vedvarende energi, hvilket under forbrænding ikke ophober mælkesyre i musklerne, herved opnås en bedre udholdenhed til større opgaver.
279 DKK

Aveve, Balance Mix 20kg

100 % lucernefri, og fokus på en sund fordøjelse

Balance Mix er et havre-, melasse- og lucernefrit foder, med fokus på din hests sundhed og en velfungerende fordøjelse. Foderet er nænsomt sammensat med råvarer af højeste kvalitet, og egner sig til fritidsheste såvel som konkurrenceheste.
289 DKK

Sliksten salt Aveve 10 kg

Aveve sliksten med ren salt til heste.
Sliksten indeholder Natrium, som er livsvigtigt.

I almindelige fodermidler får din hest sjældent nok Natrium. Tilbyd derfor denne salt sliksten som et tilskud til dit dyr.
59 DKK